SEP - Profi Plus: új disztribútori megállapodás

Az SEP tovább bővíti disztribúciós hálózatát a közép-kelet-európai régióban.

WEYARN, Németország, 2016. december 14. – A vállalati adatmentések piacának egyik vezető szoftvervállalata, a német SEP AG bejelentette, hogy forgalmazói szerződést kötött a számítástechnikai szolgáltatásokkal és informatikai tanácsadással foglalkozó 

Profi Plus Kft.-vel. A disztribútori megállapodás létrejöttével a SEP sesam szoftver csomag termékei immár viszonteladó partnerek és végfelhasználók számára is elérhetők lettek Magyarországon.


 A SEP sesam szoftver csomag megoldásai a lokális és szétosztott hálózatok adatmentését és az adatok gyors visszaállítását teszik lehetővé oly módon, hogy a mentés az adatállományban meglévő redundancia figyelembe vételével csak a feltétlenül szükséges tárhelyet foglalja le. A megoldás könnyen illeszthető valamennyi operációs rendszerhez, virtuális környezethez, illetve számtalan alkalmazáshoz és adatbázishoz. A rugalmas lehetőségeket biztosító SEP sesam termékeket, különböző felhasználási területeken, ma már a világ több mint 50 országában használják.

  “A német SEP valamennyi informatikai környezetbe kiválóan integrálható, költséghatékony termékcsaládot hozott létre, a szoftver támogatása pedig első osztályú.“ - mondta Vas Zoltán, a Profi Plus ügyvezetője. “A SEP sesam kiváló választás a sokoldalú, könnyen installálható, és kedvező árú biztonsági mentési megoldásokat kereső ügyfeleknek.

 “Korszerű adatvédelem és hálózati adatbiztonság ma már nehezen képzelhető el automatizált mentési megoldások nélkül. Az adatmennyiség növekedése és az adatok kezelésére vonatkozó szabályozások szigorítása pedig egyre több kihívás elé állítja az informatikai döntéshozókat - az üzleti világban és a közszférában egyaránt. A most aláirt forgalmazói szerződés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára hálózati- és rendszer korlátoktól egyaránt független adatmentési megoldásokat kínáljunk.” tette hozzá Vas.

 Az SEP épít a Profi Plusszal már múltban is meglévő és sikeres üzleti kapcsolatára, illetve számít a Profi Plus szakembereinek IT piaci ismeretére. A Profi Plus tudja, szoftvertermékeink hogyan illeszthetők be a kis- és középvállalatok, nagyvállalatok illetve önkormányzatok hálózataiba.“ nyilatkozta Georg Moosreiner a SEP vezérigazgatója. “A viszonteladók pedig az SEP sesam szoftver telepítésében illetve konfigurálásában is számíthatnak a Profi Plus szakértőinek támogatására.”

SEP  AG

A SEP egy platform független, heterogén informatikai környezetben használható mentési és katasztrófa visszaállítási megoldásokat fejlesztő vállalat. A “SEP sesam” biztonsági mentési megoldás a virtuális környezetek, operációs rendszerek, alkalmazások és adatbázisok széles körének védelmét biztosítja. A komplex rendszer környezetek támogatása jelentősen megkülönbözteti versenytársaitól a SEP megoldását. A termék használatával több különböző mentési rendszerből konszolidálhatunk egyetlen központilag menedzselt hibrid mentési megoldást. Az intelligens és rugalmasan használható Si3 deduplikációs technológiának köszönhetően jelentősen csökkenthetőek a mentési megoldás tárolási költségei. A SEP megoldásainak használatával az üzleti kritikus adatok elérhetőek maradnak, melynek eredményeként időt és költséget tudunk megtakarítani. További információ: www.sep.de

Profi Plus Kft. A Profi Plus Kft. egy budapesti székhelyű, informatikai szolgáltató és tanácsadó cég. Több évtizedes üzemeltetési tapasztalatra alapozva nyújt rendszerintegrációs és tanácsadási szolgáltatásokat a kis- és középvállalatoknak, nagyvállalatoknak illetve önkormányzatoknak hálózatépítési, adatvédelmi, adatbiztonsági illetve biztonsági mentéssel kapcsolatos megoldások terén. További információ: www.profiplus.hu.

SEP sesam szabadon letölthető demo: http://www.sep.de/download
Közösségi média: https://www.linkedin.com/company/sep_4
Esettanulmányok: http:// www.sep.de/references/

 

További információ: 

Sebastian Moosreiner
SEP AG
Ziegelstraße 1
83629 Weyarn
NÉMETORSZÁG

Telefon: +49 8020 180-0
Fax: +49 8020 180-666
Email: presse@sep.de

Vas Zoltán
Profi Plus Szolgáltató Kft.
Fogarasi út 2-6.
1148 Budapest
MAGYARORSZÁG

Telefon: +36.30.927.9957
Fax: +36.1.460.6141
Email: vas.zoltan@profiplus.hu