Informatikai eszközök beszerzése, beüzemelése


Nálunk kedvező áron beszerezheti igényének leginkább megfelelő informatikai eszközeit, melynek beszerzésén és leszállításán túl igény esetén vállaljuk a beüzemelését, konfigurálását és rendszerbe illesztését is.   Így Önnek, csak használnia kell a vásárolt eszközt.

A javasolt lépések a beszerzéshez:


  • Felkeres minket és elmondja az igényeit
  • Mi ajánlatot küldünk a műszakilag, valamint ár-érték arányban legmegfelelőbb eszköz vagy eszközökről a megadott elérhetőségére.
  • Miután kiválasztotta az igényének leginkább megfelelő terméket eldöntheti, hogy kiszállítást kér, vagy díjmentesen átveszi 3 budapesti vagy 6 vidéki átvevő pontunk valamelyikén, 
  • vagy a beüzemelést választva, egyeztetett időpontban megjelenik Önnél szakemberünk és elvégzi a szükséges beállításokat, miután kipróbálhatja, és használatba veheti a megrendelt eszközt.

Amennyiben cége működése során valamely harmadik partner részére végez szolgáltatást, vagy kivitelezést, és ehhez van szükség informatikai témában segítségre, szaktanácsra vagy beszerzésre, mi szívesen vállaljuk a partner szerepét, ez esetben a háttérben maradva mint beszállító állunk az Ön rendelkezésére.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, próbáljon ki minket, kérjen ajánlatot!